SHQIP   |   ENGLISH
  Hyrje
BEJ NJE REZERVIM
Vendi i Rezervimit:
Data e Rezervimit: Ora:
Data e Dorezimit: Ora:
Rezervuar per titullaret e numrit Wizard (opsion)
Emri:
Numri Wizard:
<!-- This param tag prompts users with Flash Player 6.0 r65 and higher to download the latest version of Flash Player. Delete it if you don't want users to see the prompt. --><!-- Next object tag is for non-IE browsers. So hide it from IE using IECC. --><!--[if !IE]>--><!--<![endif]--><!-- The browser displays the following alternative content for users with Flash Player 6.0 and older. --> <div> <h4>Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.</h4> <p><a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"><img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" width="112" height="33" /></a></p></div><!--[if !IE]>-->
 
Mirsevini në Avis Albania
Tek Avis Rent a Car Albania “We try harder” (Bëjmë maksimumin) t'u ofrojmë klientëve tanë shërbimin më të mirë dhe të plotësojmë nevojat e tyre.
 
Vizion i qartë
Ne besojmë që me një vizion të qartë për rritjen e biznesit dhe përmirsimin akoma më shumë të shërbimeve tona, të mbajmë AVIS në standartet e kerkuara.
 
Asistencë teknike 24-orë në ditë
Duke qenë kompania numër një e makinave me qera në Shqipëri ne kemi një infrastrukturë të shkelqyer e cila bazohet në një   
sherbim 24 orë në ditë,etj.
 
<!-- This param tag prompts users with Flash Player 6.0 r65 and higher to download the latest version of Flash Player. Delete it if you don't want users to see the prompt. --><!-- Next object tag is for non-IE browsers. So hide it from IE using IECC. --><!--[if !IE]>--><!--<![endif]--><!-- The browser displays the following alternative content for users with Flash Player 6.0 and older. --> <div> <h4>Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.</h4> <p><a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"><img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" width="112" height="33" /></a></p></div><!--[if !IE]>-->
Makina të përdorura në shitje
 
 
Na ndiqni në:  
 
  Flota Avis   Lajme
  Kontaktoni   Kushtet dhe detyrimet
  Shërbime shtesë    Partnerët
  Makina të përdorura        
© 2000 - 2013 AVIS Rent A Car